Fietsbril

1 minuut

Onmisbaar op de fiets: een bril. Niet alleen omdat het cool (in wielertaal: gesoigneerd) staat, maar vooral om praktische redenen. Een bril beschermt je ogen tegen UV-licht, tegen (opspattend) vuil en tegen insecten. Je moet er niet aan denken dat je in een afdaling een vlieg in je oog krijgt.

Brillenglazen

Veel fietsbrillen hebben verwisselbare glazen. Donkere glazen voor zonnig weer (werkt als een zonnebril), geel/oranje voor donker weer (zodat je meer contrast ziet) en gewoon transparante glazen voor bewolkt maar niet heel donker weer. Ook zijn er fietsbrillen met meekleurende glazen. Erg handig met Hollands weer als de ene keer de zon schijnt en er veel stapelwolken zijn. Deze brillen zijn wat prijziger, maar je hoeft nooit meer glazen te wisselen én je hebt altijd de goede bril bij je. Tevens zijn er brillen op sterkte. Erg handig als je een brildrager bent.

Bril op sterkte

Als je al een bril draagt en deze geschikt wilt maken voor het fietsen, dan zijn onze speciale lenzen voor fietsbrillen op sterkte de oplossing. Hiermee ervaar je diverse voordelen:

  • Ze blijven veilig op hun plek zitten.
  • Ze zijn moeiteloos aan te brengen.
  • Verkrijgbaar in uiteenlopende sterktes.
  • Geschikt voor alle soorten brillen.

 

 

Meer wielerkleding

Een wieleroutfit bestaat verder uit:

fietsbril op sterkte
fietsbroek
fietsshirt
zweetshirt
helm
fietsschoenen (en sokken)
handschoenen

Alle informatie over Wielrennen

Download GRATIS Het 50 Dagen Trainingsprogramma E-Book

Vul hieronder je gegevens in

Download GRATIS Het 50 Dagen Trainingsprogramma E-Book

Waar ben je naar op zoek?