Sigma ROX 12.1 Evo review

3 minuten

Welkom bij onze grondige review van de Sigma ROX 12.1 EVO fietsnavigatie. Als het gaat om gebruiksvriendelijke en intuïtieve fietsnavigatie, is de Sigma ROX 12.1 EVO een uitstekende keuze voor fietsliefhebbers van alle niveaus. In deze review duiken we diep in de kenmerken, prestaties en voordelen van de Sigma ROX 12.1 Evo en ontdekken waarom het een geweldige metgezel is voor uw fietstochten.

De Sigma ROX 12.1 EVO: Jouw Ultieme Fietscomputer

De Sigma ROX 12.1 EVO is een GPS fietscomputer die uitblinkt in veelzijdigheid en gebruiksgemak. Of je nu fietst in het bos, op gravelpaden of op asfalt, deze compacte en lichte fietscomputer van 110 gram biedt de beste routes en uitgebreide trainingsmogelijkheden. Met de gratis SIGMA RIDE app voor iOS en Android kun je overal en altijd je routes evalueren en je prestaties delen.

 

Sigma ROX 12.1 Evo

Bestel direct op bol.com

bol.com (€379,95)

 

 

Voorgeïnstalleerde Fietskaarten

De ROX 12.1 EVO komt met voorgeïnstalleerde, fietsvriendelijke kaarten die fietspaden en MTB-trails accentueren. Hierdoor ben je direct klaar om op pad te gaan. De kaarten vergen weinig geheugenruimte, waardoor je meerdere kaarten wereldwijd tegelijk kunt installeren. Kaart- en firmware-updates zijn via WiFi gratis beschikbaar.

Innovatieve Navigatiefuncties

Met de ROX 12.1 EVO kun je eenvoudig navigeren naar een adres, een punt op de kaart of een Point of Interest (POI). De Home-Navigatie brengt je altijd snel naar huis en de “Terug naar start” functie leidt je terug naar het startpunt, indien gewenst via dezelfde route. Deze functies werken zonder verbinding met WiFi of smartphone.

Intelligente Routing

Je kunt zelf bepalen of je de aanbevolen, makkelijkste of kortste route wilt volgen. Ook kun je voorkeuren instellen voor fietspaden, hoofdwegen of onverharde wegen. Wijkt je spontaan af van de route, dan berekent de ROX 12.1 EVO snel een nieuwe route met bijgewerkte afstand, hoogteprofiel en aankomsttijd.

Turn-by-Turn Navigatie

De ROX 12.1 EVO geeft turn-by-turn aanwijzingen op een 3 inch groot kleurenscherm. Een pop-up met geluidssignaal waarschuwt je voor de volgende afslag, waarbij ook de afstand en straatnaam worden getoond.

Eenvoudig Routes Importeren en Plannen

Je kunt routes importeren uit portals zoals Strava en komoot, of als GPX-bestanden via de SIGMA RIDE app. De “Draw my Route”-functie laat je een lijn op de kaart tekenen, waarna de ROX 12.1 EVO een route met hoogteprofiel voorstelt.

 

Sigma ROX 12.1 Evo

Bestel direct op bol.com

bol.com (€379,95)

Gepersonaliseerde Sportprofielen

Met 6 vooringestelde en maximaal 20 instelbare sportprofielen biedt de ROX 12.1 EVO maximale flexibiliteit. Trainingsweergaven, routing-voorkeuren en alarmen zijn aanpasbaar en kunnen tijdens de rit eenvoudig worden gewijzigd.

Workouts en Externe Sensoren

De ROX 12.1 EVO helpt je met gestructureerde trainingen en ondersteunt Workouts van portals zoals TrainingPeaks. Externe sensoren voor snelheid, trapfrequentie, hartslag en meer kunnen via ANT+ en BLE worden gekoppeld.

Verbinding met Externe Portals

Je kunt routes en prestaties eenvoudig synchroniseren met portals zoals komoot en Strava en delen op sociale media via de SIGMA RIDE app. Integratie met Apple Health is ook mogelijk voor iOS-gebruikers.

Robuust en Gebruiksvriendelijk

De ROX 12.1 EVO heeft een robuuste, waterdichte behuizing (IP67) en een helder scherm dat goed leesbaar is onder alle lichtomstandigheden. Het touchdisplay reageert betrouwbaar, zelfs in de regen, en de krachtige hardware zorgt voor soepele bediening en snelle routeberekeningen.

 

Sigma ROX 12.1 Evo

Bestel direct op bol.com

bol.com (€379,95)

 

Conclusie:

De Sigma ROX 12.1 EVO is een geavanceerde en veelzijdige fietscomputer die perfect is voor zowel recreatieve fietsers als serieuze wielrenners. Met zijn uitgebreide navigatiefuncties, gepersonaliseerde sportprofielen en naadloze integratie met externe portals en sensoren, biedt deze fietscomputer alles wat je nodig hebt om je fietservaring te verbeteren. Het robuuste en gebruiksvriendelijke ontwerp zorgt ervoor dat je onder alle omstandigheden kunt vertrouwen op nauwkeurige gegevens en intuïtieve navigatie. Kortom, de ROX 12.1 EVO is de ideale metgezel voor elke fietstocht

Alle informatie over Wielrennen

Download GRATIS Het 50 Dagen Trainingsprogramma E-Book

Vul hieronder je gegevens in

Download GRATIS Het 50 Dagen Trainingsprogramma E-Book

Waar ben je naar op zoek?