5 redenen waarom het kussen en De Original Boxspring van Matt Sleeps jouw gezonde nachtrust bieden

2 minuten

Een goede nachtrust is essentieel voor een gezond en gelukkig leven. Matt Sleeps begrijpt dit en heeft producten ontworpen om jouw slaapervaring te verbeteren. Laten we eens kijken naar de vijf redenen waarom het kussen en De Original Boxspring van Matt Sleeps de sleutel zijn tot een gezonde nachtrust.

1. Ergonomisch ontwerp voor optimaal comfort

Het kussen kopen van Matt Sleeps is kiezen voor een kussen die voldoet aan jouw eisen op het gebied van comfort. Met een ergonomisch ontwerp past het zich aan de contouren van je nek en hoofd aan, waarbij het zeer geschikt is voor zij- en rugslapers. In deze gevallen zorgt het voor de perfecte ondersteuning, waardoor spanningen verminderen en een rustige nachtrust gegarandeerd wordt. Wil je nog luxer gaan met je bed? Ga dan voor de elektrische boxspring, deze kun je via de twee meegeleverde draadloze afstandsbedieningen iedere helft onafhankelijk van elkaar bedienen.

2. De Original Boxspring: ultieme ondersteuning voor een diepe slaap

De boxspring van Matt Sleeps biedt niet alleen een stijlvolle toevoeging aan je slaapkamer, maar ook ongeëvenaarde ondersteuning. Het unieke veersysteem verdeelt je gewicht gelijkmatig, waardoor drukpunten verminderen en de bloedsomloop wordt bevorderd. De Boxspring komt met 1000 pocketveren en 7 comfortzones. Een diepe, herstellende slaap is het resultaat.

3. Hoogwaardige materialen voor duurzaamheid

Kwaliteit staat centraal bij Matt Sleeps. Zowel het kussen als De Original Boxspring zijn vervaardigd met hoogwaardige materialen die niet alleen comfortabel zijn, maar ook lang meegaan. De stof van het hoofdbord en de boxen van de boxspring bestaan uit premium, slijtvaste textiel welke een toeren test van 50.000 toeren heeft doorstaan. Investeer in producten die de tand des tijds doorstaan en blijf genieten van een gezonde nachtrust.

4. Hygiëne en frisheid voor elke nacht

Het kussen van Matt Sleeps is voorzien van een wasbare hoes, waardoor hygiëne gemakkelijk te handhaven is. De Original Boxspring is ontworpen met ademende materialen die vocht afvoeren en een frisse slaapomgeving bevorderen. Zeg vaarwel tegen ongemak en word wakker met een verkwikkend gevoel.

5. Volledige slaapervaring 

Combineer het kussen en De Original Boxspring voor een totale slaapervaring. De producten van Matt Sleeps zijn ontworpen om samen te werken en bieden een naadloze overgang tussen kussen en matras. Ervaar de synergie en bereik het hoogtepunt van comfort voor een gezonde nachtrust.

Alle informatie over Wielrennen

Download GRATIS Het 50 Dagen Trainingsprogramma E-Book

Vul hieronder je gegevens in

Ga direct naar

Download GRATIS Het 50 Dagen Trainingsprogramma E-Book

Waar ben je naar op zoek?