ZLM Tour 2024

2 minuten

Elk jaar weer staat de ZLM Tour garant voor een spektakel op de Nederlandse wegen, en 2024 is geen uitzondering. Met een indrukwekkend parcours, een sterrenensemble van renners en herinneringen aan epische gevechten uit het verleden, belooft de ZLM Tour van dit jaar een waar hoogtepunt te worden voor wielerliefhebbers over de hele wereld.

Datum en locatie

De ZLM Tour 2024 zal plaatsvinden van **21 juni tot 25 juni**. Het parcours zal door pittoreske dorpjes, glooiende landschappen en uitdagende wegen in Nederland slingeren, waardoor de renners worden uitgedaagd tot het uiterste van hun kunnen.

Een Blik op het parcours

Het parcours van de ZLM Tour 2024 belooft een ware traktatie te zijn voor zowel de renners als de toeschouwers. Met uitdagende beklimmingen, snelle afdalingen en technische bochten zullen de renners op de proef worden gesteld en slechts de sterksten zullen zegevieren.

Deelnemers die de strijd aangaan

De startlijst van de ZLM Tour 2024 bevat enkele van de meest getalenteerde en gepassioneerde renners ter wereld. Namen als Mathieu van der Poel, Primoz Roglic, Anna van der Breggen, en Marianne Vos prijken op de lijst, klaar om de uitdaging aan te gaan en geschiedenis te schrijven op de Nederlandse wegen.

Scorelijst van vorig jaar

Terugkijkend op de ZLM Tour van vorig jaar kunnen we een glimp opvangen van de opwinding en de intense competitie die deze race kenmerkt. Hier is een samenvatting van de scorelijst van vorig jaar:

1. Mathieu van der Poel
2. Primoz Roglic
3. Wout van Aert
4. Tadej Pogacar
5. Julian Alaphilippe

De ZLM Tour van vorig jaar bood een meeslepende ervaring voor zowel de renners als de fans, met epische gevechten die tot aan de finishlijn werden uitgevochten.

Een blik op de toekomst

Terwijl de ZLM Tour 2024 nadert, kunnen wielerfans over de hele wereld zich verheugen op vijf dagen vol adrenaline, opwinding en heroïsche prestaties. Met een sterke deelnemerslijst, een uitdagend parcours en de belofte van onvergetelijke momenten, staat de ZLM Tour op het punt om opnieuw geschiedenis te schrijven in de rijke traditie van het wielrennen.

Dus maak je klaar om getuige te zijn van het ultieme wielerspektakel terwijl de ZLM Tour 2024 haar ontknoping nadert. Het belooft een avontuur te worden dat je niet snel zult vergeten!

Alle informatie over Wielrennen

Download GRATIS Het 50 Dagen Trainingsprogramma E-Book

Vul hieronder je gegevens in

Download GRATIS Het 50 Dagen Trainingsprogramma E-Book

Waar ben je naar op zoek?